Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Primăria comunei Lechința, cu sediul in localitatea Lechința, str. Independenței nr.506, județul Bistrița-Năsăud, colectează și procesează datele personale, în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor). Rolul prezentei notificări este de a explica modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate și scopul în care acestea sunt folosite. Vă rugăm să citiți această notificare cu atenție.

Primăria comunei Lechința vă informează că evaluează și îmbunătățește în mod constant măsurile de securitate implementate în vederea asigurării unei prelucrări a datelor cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate. În cazul unor breșe de securitate, susceptibile să genereze un risc pentru drepturile și libertățile persoanelor vizate, comuna Lechința este obligată să notifice Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) – autoritatea publică, autonomă și independentă, cu personalitate juridică care monitorizează și controlează sub aspectul legalității prelucrările de date cu caracter personal care cad sub incidența Regulamentului General.

Date de contact ale persoanelor responsabile cu protecția datelor (DPO):
Nume și prenume: Man Daniela
Tel: 0263-274433 / Fax:0263-274325
Adresa de e-mail: gdpr@primarialechinta.ro
Program de lucru:
Luni 11:00 – 13:00
Marți, miercuri, joi, vineri 8:30 – 9:30


    Documente disponibile în format digital:

  • NOTIFICARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    notificare în format digital Adobe PDF

    Descarcă document
  • Declarație - Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

    Declarație - Acord în format digital Adobe PDF

    Descarcă document